Bring og Lerøy denne helgen

Sist oppdatert 22.02.2016 kl.0.11

G99 vant begge sine kamper i dagens Bringrunde, J99 hadde en seier og en tap, mens Jr. Elite fikk med seg ett poeng etter tre meget jevne Lerøy-kamper.

G99 med full pott i sin andre Bringrunde.

Gutter 99
Gutta slet litt i den første omgangen mot AK28 men hadde likevel en firemåls ledelse til pause 12-8. Derfra gikk det mye bedre og de kontrollerte inn seieren, 28-14. Simon Åkeson Ypma ble kåret til banens beste.

I kamp nummer to var det Viking som stod for tur, laget som var ubeseiret hittil i Bring. Gutta spilte en fantastisk 1. omgang med et godt forsvar og en strålende keeper. Lagene fulgte hverandre det første kvarteret til 5-5, men så stakk gutta våre fra til 5-10 og Viking tok en timeout. Det hjalp ikke nevneverdig og vi kunne gå til pause med ledelse 14-6.

Så er vi oppe i en 10-måls ledelse 8 minutter ut i den andre omgangen før Viking samler seg igjen og kommer innpå til 20-25 ti minutter før slutt, men nærmere kom de aldri og vi vinner trygt 21-27. Alexsander Bakke ble kåret til banens beste.

Gutta ligger dermed på en 7. plass på tabellen med 6 poeng, men kun to poeng skiller mellom 1. og 8. plass. Ny runde i Trondheim 6. mars.

Jenter 99
Jentene møtte Gresvik og Sunde i Gressvikhallen i sine to kamper. Det ble et timåls-tap i første kamp mot Gresvik, 16-26, men i den andre slår jentene tilbake og Sunde bli banket med 11, 37-26.

Jentene ligger dermed også på en 7. plass på tabellen. Ny runde i Tromsø 6. mars.

Junior Elite
Juniorjentene var på Gjøvik der de møtte Gjøvik, Stabæk og Fredrikstad.

De møtte vertene Gjøvik i første kamp. Vi ledet med 2-3 mål hele den første omgangen og hadde 12-10 til pause. Det forsetter på samme måte i den andre, men Gjøvik kommer etter hvert innpå og leder for første gang i kampen fem minutter før slutt ved 20-21.Vi skårer ett mål til, men så blir det ikke flere, og dermed uavgjort 21-21. Julie Brodahl ble kåret til banens beste.

I den andre kampen møtte jentene et sterkt Stabæk. Også her ble det jevnt; 4-4, 8-9, og vi ligger under 13-15 til pause. Like jevnt i den andre; 17-19 og 23-25, men vi taper med to 24-26. Andrine Kjersem Jacobsen ble kåret til banens beste.

I siste kamp mot Fredrikstad kommer vi litt bakpå fra start og ligger under 11-6, men gjør en fantastisk opphenting til 19-19 med 20 sekunder igjen. Vi er en spiller mindre og Fredrikstad kommer til skudd to sekunder før slutt, og setter den - dermed tap 20-19. Sofie Thorkildsen Moe ble banens beste.

Det er nye muligheter for Jr Elite om bare 14 dager da det er hjemmearrangement i Nordstrandhallen. Håper du kommer og støtter jentene!

Vi gratulerer alle sammen med god innsats!