G 2003 til topps og beste klubb!

Publisert 18.05.2016 kl.0.29

Nordstrand ble nok en gang kåret til beste klubb under Fredrikstad cup og kunne ta hjem den største pokalen og 20.000 kroner, samt gull i G03-klassen.

Glade 2003-gutter jubler for gullet og kunne ta i mot sjekken på vegne av klubben.

Beste klubb
Fredrikstad cup 2016 har nok en gang vært en flott opplevelse både sportslig og sosialt. For fjerde (?) året på rad ble vi kåret til turneringens beste klubb og kunne ta med oss kjempepokalen og pengepremien på kr 20.000 hjem til Nordstrand. Beste klubb beregnes utifra antall deltakende lag fra klubben og et poengsystem etter oppnådde resultater.

Resultater
De yngste lagene har ikke tabell i sine klasser, men det har vært mange gode håndballkamper. I klassene med sluttspill gikk Gutter 13 (2003) helt til topps i A-sluttspillet og fikk med seg gullmedaljer hjem, mens Jenter 14 (2002) og Damelaget (5.div) fikk med seg flotte medaljer i sølv etter tap i finalen.

Vi gratulere alle spillere, trenerteam, foreldre som reiser med lagene og alle supportere for en fantastisk oppslutning. Uten dere alle, ingen cup. Vi er superfornøyde med de sportslige resultatene, men minst like fornøyd med at så mange fra klubben har deltatt og hatt det gøy på tur.

RESULTATER:

Gutter:
G12-1 (2004): Nådde B semi (tap 4-3 for Fet som vant finalen)

-
Damer 5.div: Nådde A-finalen (tap 14-13 for Vestby)

g2003

G03 stilte med tre jevne lag. Alle tre gikk til A-sluttspill. Ett til kvartfinale, ett til semi og ett vant finalen mot Kjelsås!

3j2002

J02 stilte med tre lag. To av lagene gikk til A-sluttspill. Ett gikk hele veien til finalen og tok sølv i kampen mot Tune.

telt-j03

J03 synes det er supert med et eget NIF-telt.

j04

J04 klare for B-semifinale.

damer-5.div

Damelaget som var regjerende mestere måtte se seg slått av Vestby med ett lite mål i årets finale.