Full Bring-pott for Gutter og Jenter 99

Publisert 06.03.2016 kl.21.17

Gutta har vært i Trondheim og kapret fire nye poeng og er oppe på en flott 3. plass. Fire poeng også for jentene.

En timeout med noen kloke ord kan gjøre susen i tett kamp

Gutter 99
Nordstrand- Ranheim 24-17. Lagene fulgte hverandre tett i den første omgangen og det stod 14-12 til pause, men derfra gikk det meget bedre.
Strindheim - Nordstrand 22-26. En meget jevn kamp som ikke ble avgjort før helt mot slutten.

"Gutta spilte kollektivt og med tæl. Godt forsvar og god kondisjon skilte lagene i 2. omgangene i dag. Bra sliteseier i siste kamp som ble en "4-poengseier" i kampen om sluttspill (topp 4 i pulja)."

Jenter99
Jenter 99 gjorde også sine saker godt i sin Bring-runde i Tromsø. Det ble to seier 28-14 over Teie og 30-14 over Bravo. Jentene ligger med det på en 7. plass med 9 poeng, med kort vei til topp tre.

Stine Holtedahl ligger samtidig på en flott 3. plass på scoringsstatistikken med 54 mål. Vi gratulerer!

Lerøy
Jr. Elite holdt lenge følge med tabelleder Glassverket i sin første kamp lørdag, men både den og kamp nummer to mot Follo endte med tap. Jentene gleder seg over to poeng etter seier over Sola i dagens kamp.

Denne Lerøy-runden var et hjemmearrangement og vi gratulerer Junior Elite-teamet med et særs vellykket arrangement med mye skryt fra de tilreisende lagene.

Vi gratulerer med innsatsen og ønsker lykke til i neste runde!