Videre til neste runde!

Publisert 13.08.2021 kl.16.37

Nå venter Sarpsborg 08

Daniel Ghebrenegus og resten av juniorgutta kunne feire utlikningen som førte til ekstraomganger. Foto: Magnar Helgheim

Det ble en spennende kveld på Niffen da Junior 1 tok i mot Vålerenga til 1. runde i NM.

Første omgang bar tilsynelatende preg av litt nerver fra begge lag. Det var lite finspill, men våre gutter kom til kampens første store sjanse etter en høy ballvinning fra Kriss. Likevel var det Vålerenga, etter å ha tatt mer initiativ i kampen, som scoret det første målet. Det kom etter retur på et korridorfrispark hvor vi dessverre ikke følger godt nok med. Lagene gikk til pause på stillinga 0-1.
I andre omgang tok vi over initiativet i kampen uten å skape de helt store sjansene. Etter 62 minutter fikk vi utlikningen vår. Ara startet i bakrom fra sin venstrebackposisjon og fant Daniel inne i sekstenmeteren. Daniel banket til på første og ballen suste først i krysset, så ned i gresset og ut av mål. Etter en liten prat var hoved- og assistentdommer enige om at ballen hadde vært inne. 1-1 ble også resultatet etter full tid. Det stod seg i to ganger fem minutter med ekstraomganger, og det var dermed duket for ny straffesparkkonkurranse på Niffen. Den skulle vise seg å vare en stund. Da alle utespillere hadde tatt straffer uten å få avgjørelsen skulle keeperne få sjansen. Bugge reddet Vålerengas keeper sitt skudd og var selv sikker da han senket gamleklubben med en velplassert straffe.

Tusen takk til alle som tok turen og heiet oss fram til seier! I neste runde venter Sarpsborg 08. Kampen spilles hos de 26. august.
Neste kamp er allerede mandag kl. 18:30 på Niffen. Da kommer HamKam på besøk i serieåpningen av Interkrets.