Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Vårdugnad på fotballanleggene 5. mai

Sist oppdatert 21.04.2021 kl.12.04

Onsdag 5. mai kjører vi en rask og effektiv vårdugnad på Niffen og Hallager - slik at anleggene våre igjen blir klare for sesongen. Har du lyst til å være med? Meld deg på – invitasjon via Spond.

Vårdugnad på fotballanleggene 5. mai
Soneinndeling på Niffen. Inndeling for Hallager gis ved oppmøte.

Vi ber de som har lyst til å være med på vårdugnaden om å melde seg. Mye gjort på en time eller to, om mange nok møter opp. Vi har én pulje klokka 17.00, én annen pulje klokka 19.00Meld deg på – invitasjon via Spond

Niffen - Påmelding
Rydde løv og granulat, og plukke søppel. Feie tribuner og asfalterte flater. Anlegget er inndelt i fem soner (se kart). Møt opp ved utstyrslager Lillekunsten og få tildelt din sone.

Kontaktperson: Rune Svendsen (48431581).

Hallager - Påmelding
Rydde løv og granulat, og plukke søppel. Feie tribuner og parkeringsplass. Møt opp foran klubbhuset og få tildelt din sone.

Kontaktperson: Ken Flisvang (91820149).

Smittevern!
Det er viktig at alle som deltar overholder smittevernreglene - minimum to meters avstand. Alle tar med seg eget utstyr (rive, feiekost, spade, hansker). Det er plassert ut antibac på området, og det er også tilgang på søppelsekker og engangshansker.

Lars Erik Østgaard (97042035) fra styret vil være til stede på Niffen under dugnaden. Ta kontakt om du har noen spørsmål.

Sportslige hilsener fra 
styret i Nordstrand IF