Tredje strake seier

Publisert 30.04.2018 kl.15.12

(HamKam-Nordstrand 0-4) Juniorgutta klinte til med en strålende kamp på Hamar. Nå kommer LSK på besøk på torsdag.

Per Stenseth og Aleksander Berg har grunn til å smile om dagen. Begge skåret mot HamKam i Junior Elites tredje strake seier.

Et heltent og konsentrert juniorlag leverte en meget bra prestasjon da HamKam ble knust 4-0 i den tredje serierunden i Interkrets A.

En kamp i bra tempo bølget fram og tilbake den første halvtimen, med fine målsjanser til begge lag, men det var åpenbart fra første spark på ballen at juniorgutta ikke hadde tatt den lange veien uten et mål om å få med noe hjem.

Etter 12 minutter tok gjestene ledelsen på et vakkert angrep. Younes Amer tredde Aleksander Berg på firsprang gjennom alene med keeper med et presist gjennomspill. Og Aleks satte ballen behersket i hjørnet.

Midtveis i omgangen kom HamKams største mulighet, men en flott redning av Andreas Amundsen og en heroisk jobb på andreballen av Jacob Stubberud holdt Nordstrand-målet rent. Jacob tok i tillegg turen inn i motsatt boks og stanget inn 2-0 på en flott dødball.

Det siste kvarteret av første omgang vartet Nordstrand-gutta opp med festspill. Per Stenseth satte 3-0 fra langt hold og Mikkel Breen 4-0 fra kort. Dermed var mye gjort halvveis.

Selv om alle målene kom før hvilen, ble også andre omgang en god prestasjon fra de helblå gjestene. De jobbet steinhardt for å holde nullen hjemover, og da dommeren blåste for siste gang hadde de klart det.

Torsdag venter Lillestrøm på Niffen kl 18.30. Et LSK som må finne seg i å komme på besøk til serielederen i Interkrets A. Nordstrand-gutta lover imidlertid å holde føttene godt plantet på kunstgresset, vel vitende om at fire Eliteserie-lag er motstandere i de fire neste seriekampene.