Årets første pokal til G99

Publisert 13.01.2015 kl.14.01

Gutter 99 dro til Lier søndag for å å spille mot Stoppen, en forsinket bronsefinale fra Odd Elite Cup i oktober.

Stoppen - NIF 1   1-1 (1-0) 4-5 e.straffekonk.

Det ble som en sommerkamp for våre gutter, med myk fin oppvarmet bane i småkjølige -4 grader. Dette var altså en avtalt bronsefinale i Odd Elitecup / treningskamp mot et jevngodt bra spillende lag.

Kampen åpnet litt usikkert med mange brudd i begge retninger før man kom nærme motstanderen. Det ble noen få sjanser, men det var først på en corner Stoppen gikk opp i ledelsen, misforståelse ved vår fremre stolpe, retningsforandring, og rett i kassa, et uheldig selvmål, 1-0.

I andre omgang ble det enveiskjøring med en drøss NIF-sjanser. Så etter en glimrende periode, et flott angrep og utligning, 1-1. Det var da kun minutter igjen.

Kampen skulle altså avgjøres på straffer. Det stod likt 4-4 etter fem straffer og det er nå en og en. Vi scorer, 4-5. Stoppen fyrer av, Vemund redder, og jubelen står i taket.

En bra kamp under fine forhold, med bra dommer, et bra velspillende lag og ikke minst en spennende kamp.