Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

NIF-dommer debuterer i Toppserien!

Publisert 07.08.2015 kl.1.52

Onsdag 5. august offentliggjorde NFF dommeroppsettet for kommende runde i Toppserien. Fatemeh Zangeneh (23) fra Nordstrand IF tar dermed det siste og gjeveste steget som fotballdommer i Norge.

NIF-dommer debuterer i Toppserien!
Foto: Ørn E. Borgen

Med seg på linjen har hun assistentdommer og NIF-dommer, Sonia Khan, som også har levert gode dommerprestasjoner i 2015. To NIF-dommere i samme Toppseriekamp er ikke hverdagskost og utvilsomt et historisk øyeblikk for Nordstrand Idrettsforening – som nå har toppdommere både i norsk herre- og damefotball.

Veldig god utvikling
Fatemeh har i løpet av sesongen hatt en veldig god utvikling som dommer og har gjennom seriekamper og deltakelse i NORCORE NFF Dommeskole #2 vist sitt potensiale. «​-Vi er meget godt fornøyd med at hun nå får muligheten i Toppserien​», sier dommerkonsulent og dommerutvikler i Oslo Fotballkrets, Jørn Thomas Smedsrud. «-Fatemeh har mange gode personlige egenskaper som gjør at hun har lykkes så bra som dommer. Hun har også deltatt på utviklingstiltak i regi av kretsen og i tillegg en turnering for U-23 lag der hun dømte kampen mellom Norge og USA», sier Smedsrud videre.

Artikkel i Aftenposten
Tidligere i år kunne vi lese om Fatemeh i Aftenposten der hun snakket om det å være kvinnelig dommer med minoritetsbakgrunn. Vi skrev også en artikkel om henne på våre nettsider etter Norway Cup.

Oppsettet for Toppseriekampen Stabæk - Kolbotn tirsdag 11. august:
Dommer: Fatemeh Zangeneh, Nordstrand IF
Assistentdommer 1: Sonia Khan, Nordstrand IF
Assistentdommer 2: Marit Skurdal, Oppsal IF Fotball
4. dommer: Resa Hauge, Kjelsås IL - Fotball
Dommerveileder: Geir Åge Masovn Holen, Rælingen
Kampdelegat: Rune Nordby, Tveita IL

Vi ønsker Fatemeh lykke til!