Dramatiske sluttminutter

Publisert 22.08.2015 kl.23.54

Alle trodde at NIF hadde vunnet kampen når Prince Mambouana scoret 1-0 etter 87 minutter av dagens kamp mot Oslo City, men den gang ei.

Mambouana var toneangivende for NIF mot Oslo City i dag

Nordstrand skapte en sjanse bonanza av de sjeldne i 2. omgangen mot Oslo City, først var det Isaac Kankani som prøvde seg men avslutningen hans strøk like utenfor keepers lengste hjørne. Så var det Erlend Eikeland som ble spilt nydelig fri på venstre siden, alene med keeper prøver han seg på en frekkis med å slå den i keeperhjørnet men treffer, uheldigvis sett med NIF øyne, på inn siden av stolpen og ut. Like etter hadde Nordstrand en dobbelsjanse hvor keeper stod i veien på den første og tverrliggere i veien for den neste. Som om dette ikke var nok var Matarr Kah alene gjennom like etter at han hadde endret banen for en skadd Yordy Hernandez og Prince Mabouana traff krysstanga på et langskudd like etter sjansen til Kah.

Mambouana dukket opp
Man skulle tro at kampen skulle ebbe ut på 0-0, men så dukket mannen som alltid scorer mot Oslo City opp. Etter et nydelig kontringspill tar Usman Shakoor ballen med seg innover i banen, han slipper i perfekt tidspunkt til Markus Woldsund som tar ballen med seg nedover høyresiden, innbytter Martin Wennevold trekker motsatt på venstresiden og åpner opp et rom for Prince Mambouana, midtsopper blir spilt helt fri av nevnte Woldsund og han gjør ingen feil alene med keeper og dermed står det 1-0 til NIF.

Skuffende avslutning
Drøyt to minutter ut i overtiden får Oslo City et kooridorfrispark på deres venstreside, dette blir skrudd utover mot bakre område i feltet, her får dessverre banens høyeste spiller stå alene og han treffer ballen akkurat godt nok til at den sniker seg inn i det lengste hjørnet for en utspilt Gustav Gruen Österström i NIF buret dermed 1-1. En verst tenkelig avslutning på en meget god kamp for NIFs del.

KAMPFAKTA:
Oslo/City - Nordstrand 1-1 (0-0)

87 min 0-1 Mambouana (Woldsund)