Ny solid juniorseier 2

Sist oppdatert 06.10.2014 kl.18.37

(KFUM Oslo-NIF 1-3) Juniorgutta satte tre goaler de første 25 minuttene i lokaloppgjøret mot KFUM og tok en ny solid trepoenger.

Vel vitende om at KFUM Oslo trolig var sultne på å revansjere et stortap i vårens lokaloppgjør, gikk Nordstrands juniorer på banen med en konsentrasjon og besluttsomhet som langt på vei avgjorde kampen allerede før pause.

Et lekkert angrep ble nådeløst avsluttet av Omar Bouignane etter 10 minutter og en god start på oppgjøret ble belønnet med ledelse på KFUM Arena. Ikke mange minutter senere doblet Petter Kristiansen, og da Jørgen Skagen nikket inn 3-0 var det bare spilt 25 minutter.

Magnus Aaløkken regisserte mye av det som ble tellende. Tre flotte angrep var dette.

En enkelt glipp i eget forsvar kunne gitt hjemmelaget en redusering i minuttene før hvilen, men da var Gustav Østerstrøm stor i NIF-målet. En meget solid gjennomført førsteomgang av de hvite.

Naturlig nok gikk beina litt langsommere etter pause, og KFUM fikk ha mye ball, men riktig farlig ble det ikke. De skåret 1-3 på et hjørnespark midt i omgangen, men kom aldri så nære at vi var bekymret.

Nordstrand kontret ivrig mot slutten av omgangen, og to ganger traff Jørgen Skagen aluminiumet. Den første av dem hadde fortjent en bedre skjebne - et kanonskudd som traff innsiden av lengste vinkel hadde vært en You tube-skåring om millimeterne var på Jørgens side.