Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Nordstrands FIFA-dommere på La Manga

Publisert 28.01.2019 kl.22.43

De beste dommerne i landet startet forberedelsene til ny sesong denne uken og våre tre FIFA-dommere var selvsagt på plass.

Nordstrands FIFA-dommere på La Manga
Sarah Fatemeh Zangeneh, Ola Hobber Nilsen og Sonia Skjold-Khan er glade for å kunne legge et godt grunnlag i fantastiske omgivelser.

Dommerne og assistentdommerne i Eliteserien, og FIFA-dommere og FIFA-assistentdommere i Toppserien, reiste forrige lørdag tradisjonen tro til La Manga. Dommerne har vært gjennom et tettpakket fysisk og faglig program hele uken, med to treningsøkter om dagen og faglige sekvenser både morgen og kveld.

«Vi er heldige som har muligheten til å forberede oss under slike forhold til årets sesong», sier FIFA-dommer Sarah Fatemeh Zangeneh. 

På La Manga var NFF sin dommerseksjonen med dommersjef Terje Hauge i spissen. Et viktig tema var årets retningslinjer og fokusområder, i tillegg til fysiske tester og øvelser på treningsfeltet. Nordstrandsdommerne ser definitivt frem til ny sesong med FIFA-merket på brystet.

"Vårt mål er å levere gode prestasjoner nasjonalt såvel som internasjonalt", sier FIFA-assistentdommer Sonia Skjold-Khan.

Nordstrand ønsker alle dommere i klubben lykke til med årets sesong! 

dommersamling_nff_2019

Hoveddommere og assistentdommere i Eliteserien og FIFA-dommere med støtteapparat fra NFF.