Nordstrand til Finale i Obos cup

Sist oppdatert 13.10.2014 kl.1.29

Tredjedivisjonslaget Rustad stod i kveld på motsatt halvdel i semifinalen i Obos Cup, NIF-gutta fikk dermed kjenne litt på hvilket nivå som venter dem til neste sesong.

Divisjonsforskjellen viste seg gjeldene allerede etter 1 minutt, da en NIF forsvarer gjorde en stor brøller og nærmest gav ballen til Rustad spissen slik at han kunne komme alene med keeper Gustav Gruen Österström, her gjorde gjestenes spiss ingen feil og dermed stod det 0-1 på Niffen.

Etter hvert viste Nordstrand at de også har tredjedivisjonsnivået inne i kroppen og tok over banespillet. Etter en snau halvtime kommer utellingen for vertene, Cato Vonheim finner Petter Nyhus som setter ballen sikkert i mål.

Ti minutter senere tar Nordstrand fortjent ledelsen 2-1 ved Andreas Madsen Holm. På overtid i første omgang setter samme mann på til 3-1 etter et fantastisk forarbeid av Markus Woldsund.

I 2. omgang kommer Rustad mer med i spillet, mer på grunn av at vertene sløver med ballen enn enn at gjesten nødvendigvis hever spillet sitt. Etter 80 minutter kommer reduseringen, en avslutning fra kort hold sniker seg forbi Gustav.

Resultatet ser ut til å ebbe ut med 3-2, men på overtid blir vi vitne til litt magi fra en både god og heldig Jarle Krämer, han vinner først en duell etter et oppspill fra Erlend Eikeland, deretter krangler han seg forbid fire Rustad forsvarere og setter en god avslutning nede i stolperota til venstre for Rustads sisteskanse.

Laget:
Gruen Österström - Jatta (Rodriguez fra 74), Akselsen (Vold fra 68), Eikeland, Niang - Svensen (Fladby 65 min), Wøhni - Nyhus (Abbas fra 83), Madsen Holm (Memishi fra 68), Vonheim - Woldsund (Krämer fra 78)

Finale søndag 12. oktober kl 15.15 mot Rilindja i Vallhall. Kom og hei våre gutter frem til seier!