Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

NM-helga ble en samlende suksess!

Publisert 15.06.2020 kl.15.56

Sola og idrettsgleden har skint i kamp mot hverandre på Niffen hele helga

NM-helga ble en samlende suksess!

En samlende helg på Niffen!

Fredag gikk startskuddet for Nordstrand IF sitt første NM (NordstrandMesterskap). Det var duket for NM i straffekonk.
Allerede kl.16.00 kom første pulje ramlende inn på Niffen. I den første klassen deltok 7 lag av 5 spillere fra 2009-2007. Keeper fra 07 fikk kjørt seg i det ene målet, men vår enestående. Etter spennende sluttspill var det 09-gjengen som gikk av med seieren: Magnus, Andreas, Tim, Diddi og Henrik.
Kl.16.45 gikk klassen 2006-2004 av staben. Her var det tre lag påmeldt og alle møtte alle. I finalen var det gutta fra 2006 som gikk av med seieren: Måns, Ludvig, Didrik, Lukas og Herman. 
Så var det duket for "alvor". A-lagsgutta, noen a-lagskvinner og klubbens trenere var klare for dyst. I de tre målene stilte A-lagskeeperne Andreas, Pål og Chris med høy kvalitet. Det ble stilt med hele 12 lag som en etter en måtte takke for seg. Igjen sto to lag, fulle av lovende a-lagsspillere. Petter K, Fredrik, Mikkel, Per og Petter H endte som vinnere! 

Kvelden ble avsluttet på Egon med mat, drikke og sosialisering - noe som virkelig skaper klubb og gode relasjoner fremover. 

Lørdagen var det på "på'n igjen" og kl.11 var Niffen nok en gang fylt med musikk, spillere, trenere og foreldre som var klare for NM i fotballtennis. I voksenklassen ble det stilt med 11 lag, i barneklassen 14 lag og i ungdomsklassen 3. Nora og Ronja gikk av med seieren i ungdomsklassen. 
Finalen i voksenklassen og dagens 38. kamp gikk mellom Atle/Petter og Marius/Lukas/Lucas. Det ble en jevn finale der Marius og ungguttene Lucas og Lukas gikk av med seieren (Lucas og Lukas fra g06 og g07 stile sporty opp i voksenklassen da Kim ble dårlig).

NM-hattricket kom søndag da vi avsluttet med fotballgolf. Hele anlegget var gjort om til en stor golfbane med 16 hull. Gjennom tre puljer var 76 spillere og trenere igjennom løypa. Det var latter, glede, frustrasjon og smil over hele feltet. Alle barna fikk medalje etter endt runde og is fra Storstuas utsalg ble en stor hit. 
I ungdomsklassen fikk Ronja og Nora like få spark og gikk av med seieren. Trond knuste alle med kun 53 spark. Gratulerer! 


Nydelig helg med sol og varme, smil og latter og nydelige folk der fotballen og klubben sto i sentrum. Hva mer kan vi be om? Vi håper dette er starten på en flott tradisjon for klubben i sin helhet med stort potensial i fremtiden til å involvere alle klubbens grener: fotball, håndball, triatlon og allsport.
Vi ønsker å rette en stor takk til Madeleine som arrangerte denne flotte helga! Vi setter virkelig pris på innsatsen.
Vi vil også takke Egon for samarbeidet!