Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Mandag er det seriestart i Norsk Tipping-ligaen!

Publisert 09.04.2023 kl.20.59

Etter en lang oppkjøring er det endelig klart for en ny sesong i Norsk Tipping-ligaen og vi gleder oss til å komme i gang. Vi starter borte mot Asker på Føyka kunstgress kl 16.00.

Mandag er det seriestart i Norsk Tipping-ligaen!

Som vanlig er det noen utskiftninger i troppen, men vi føler at troppen i 2023 er enda jevnere enn den var i 2022-sesongen. Det betyr tøffere konkurranse om plassene som vil gagne laget. Mange fra fjoråret er fortsatt med, noe som gir god kontinuitet.

Trenerteamet med Ola, Cham, Nimer, Petter og Dan har gjort en strålende jobb i vinter og uten at vi skal være for resultatorientert så har vi slått flere PostNord-lag og hatt gode prestasjoner i årets treningskamper. Det viser at maksnivået er høyt så må vi fortsette med å løfte bunnnivået.

Vi begynner altså borte mot Asker som vil bli en åpen kamp, før første hjemmekamp mot Skånland søndag 16. april. Vi er i en tøff avdeling med mange gode lag, der vi også med flyt kan være med der oppe, så dette blir spennende.

Vi håper på fulle tribuner og masse god fotball i årets sesong.

Har du husket å kjøpe sesongkort? Hvis ikke gjøres det enkelt ved å vippse kr 600 til Fotballbutikken Nordstrand på nr 710000. Det er billig for 13 hjemmekamper!

Vi gleder oss til å se både voksne og barn på Niffen!

Thomas Holm, hovedtrener

Heia Nordstrand!

2sesongkort_tv