Løp fra Raufoss

Publisert 01.09.2017 kl.23.50

(Nordstrand-Raufoss 4-0) Magnus Aaløkken og de andre juniorspillerne løp hjem en solid seier mot Raufoss.

Juniorkaptein Magnus Aaløkken fikk hull på byllen og ledet siden sine kamerater til en solid gevinst.

Et Raufoss med åpenbar respekt for Nordstrand kom i en dyp 4-5-1 og gjorde det vanskelig for serielederen i starten av kampen. De første ti minuttene opptrådte Nordstrand-juniorene noe utålmodige og i villrede om hvordan man skulle åpne Raufoss-forsvaret. Men med kvalitet i pasningsspillet kom det stadig nærmere et ledermål. Spesielt overraskende at det var Magnus Aaløkken som fikk hull på byllen, var det ikke. Midtveis i første omgang var det en lekker goal han presterte.

Mens gjestene hang godt med de første 45 minuttene, ble andre omgang helt annerledes. Bakerstemannsutvisning, straffespark fra Magnus og 2-0 allerede etter noen minutter gjorde at kampen kunne synes avgjort.

Gjestene skal imidlertid ha ros for å ikke gi seg. Og Nordstrand nøyde seg med å skåre mål som ble avvinket for offside. Det var derfor viktig at gutta opptrådte meget solid, både defensivt og med ball i beina. Kun en kort periode midtveis i omgangen kunne det se ut som om de tok litt lett på det, og det var ikke spesielt bra at et ti-manns bortelag fikk noen farlige frispark og pådro oss noen dumme gule.

Konklusjonen på matchen er imidlertid at dette var godt gjennomført. Og mot slutten kom også ytterligere et par mål. Magnus Høvde snublet inn 3-0 kvarteret før slutt og Sander Sønsterud presset keeper til å kaste ballen i eget mål i sluttminuttene på en corner fra Ismael Bahij.