Klare for seriefinale

Publisert 22.09.2017 kl.22.49

(Nordstrand-Skeid 5-1) Juniorgutta knuste Skeid på Niffen. Nå blir det seriefinale mot Lyn neste uke.

Magnus Aaløkken skåra tre før pause og bidro til en solid seier over Skeid. Nå blir det seriefinale for Magnus, Aleksander, Jonatan og de andre juniorgutta.

Et solid junior elite gjorde alt riktig de første 45 minuttene og avgjorde kampen mot Skeid halvveis.

Tålmodig og konsentrert ble den første halvtimen gjennomført, og da Magnus Aaløkken først satte den første ballen i nettet etter 30 minutter ble det vondt for gjestene fra Torshov. Han selv og Jacob Stubberud skåret igjen i løpet av de neste ti minuttene, og da Aleksander Berg ble felt innenfor straffefeltet i omgangens siste sekunder, kunne Magnus dundre inn 4-0 til pause fra 11 meter.

Bare fire minutter ut i den andre omgangen nikket Mathias Jensrud inn enda en, og juniorgutta hadde maltraktert Skeid med fem mål på 19 minutter.

Gutta får være unnskyldt at de lettet litt på foten på gasspedalen etter dette. Skeid fikk lov å lage et trøstemål etter klabb og babb i feltet. Men selv om omgang nummer to ikke ble like god som den første, var seieren aldri truet. Vår bakre firer opptrådte veldig solid, og på midten løp Per Stenseth og hans kollegaer utrettelig som vanlig.

På Trasop slo Lyn Oppsal 1-0. Dermed blir det et meget spennende oppgjør på Kringsjå neste torsdag. Nordstrand-gutta har ett poeng å gå på i forhold til nummer 2-plasserte Lyn. Og ett av lagene kommer til å ta steget opp i Interkrets A 2018. Kongsvinger på tredjeplass ligger henholdsvis 9 og 8 poeng bak de to fremste når fire runder gjenstår.

En dramatisk høstkveld i flomlys mellom 8 og 10 på kvelden er jo akkurat hva juniorgutta har jobbet for siden de begynte å trene for 2017-sesongen for 11 måneder siden.

Møte opp på Kringsjå kunstgress torsdag 28. kl 20.15 og hei frem gutta!