Kjempestart i Interkrets

Publisert 14.04.2018 kl.11.40

(Nordstrand-Follo 5-0) Junior Elite-gutta var nervøse da Interkrets A startet. Det var det ingen grunn til.

Aleksander Berg laget tre mål i Nordstrand-juniorenes seriestart. Per Stenseth følger med.

8 magiske minutter
Etter seieren i Interkrets B og opprykket i fjor høst, skal Junior Elite måle krefter med de aller beste denne sesongen. Det preget dem i seriestarten. For det var høye skuldre og lav intensitet som preget de ellers kvikke gutta i premieren mot Follo. Så ble Follos kaptein skadet, og gutta oppdaget samtidig at dette ikke var noe å være redd for. Og med tidenes effektivitet knuste de gjestene fra Follo i løpet av 8 magiske minutter.

Etter en tam åpning, hadde Nordstrand stadig yppet seg mer og mer. Og da Subhan Shakor forsøkte et skudd, som ble en glimrende pasning, banket Tage Haukeberg inn Nordstrands første mål i Interkrets A-serien etter 38 minutter. Da tok det fyr på Niffen. To minutter senere hamret Younes Amer inn 2-0, og ytterligere to minutter senere ble samme mann felt på vei mot mål, og dermed fikk Aleksander Berg anledning til å sette inn en straffe. Da vi hadde forberedt oss på 0-0 til pause, sto det plutselig 3-0. Follo var rystet langt inni sjela, og klarte heller ikke å demme opp for Nordstrands siste angrep før fløytesignalet; Younes gjennom til Aleks - og 4-0!

Straffe nummer to og 5-0
Andre omgang ble proft gjennomført av et disiplinert Nordstrand anført av en god bakre firer. Bjørn Martin Kristensen serverte Aleksander på det som ble den største sjansen, men Aleksander valgte å utsette det tredje målet til han selv ble felt og fikk straffespark nummer 2 for kvelden, før han dermed satte sluttresultatet 5-0.

En fantastisk åpning for Junior Elite - som skal få lov å trone på toppen av tabellen denne første uka.

Det er imidlertid på sin plass å si at Follo med det de viste fram i seriestarten neppe spilte på Interkrets A-nivå. Neste uke møter Nordstrand Bærum på bortebane, og det må forventes en helt annen kaliber på motstanden.