Jenter 01/02 med hjemmeseier

Publisert 23.04.2015 kl.20.18

Så var dagen kommet med årets første hjemmekamp. Hallager'n viste seg fra sin flotteste side.

Nordstrand-Kolbotn2 3-2 (1-0). Jentene tok tak i kampen fra første spark på ballen, jobber godt sammen som lag og skapte muligheter hele tiden. De første 17 minuttene ser vi virkelig hva vi trener på, dette er årsbeste jenter! Fullt fortjent 1-0 ledelse til pause.

Etter pausen ser det ut som jentene blir litt overrasket over at Kolbotn kommer ut i høyt press fra start, men rir greit av tre harde minutter og klarer etter hvert å ta mer tak i spillet igjen og går opp i en fortjent 2-0 ledelse etter en corner. Det ser ut til at vi har full kontroll.

Så kommer en periode hvor NIF-jentene nok blir litt for ufokuserte og gjør enkle og dumme feil over hele banen. Taper dueller og lar Kolbotn først redusere og deretter utligne.

Men herfra og inn vises hva som bor i disse jentene, vi klarer å mobilisere og ta tak i oss selv, alle tar i det lille ekstra og med et drøyt minutt igjen på klokka klarer vi å få inn vinner målet!