Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Jentedag mandag 1. november

Sist oppdatert 20.10.2021 kl.11.57

Vi har gleden av endelig å fylle Niffen med fotballglade jenter igjen. Vi ønsker alle jenter født 2016 til senior velkommen. Påmeldingsfrist innen søndag 24.10.

Jentedag mandag 1. november
Jentefotballdagen 2019. Foto: Madeleine Valø

Som vanlig starter vi med felles oppvarming i midtsirkelen på den store kunstgressbanen. Etter oppvarming blir det kamper frem til vi samles på tribunen for å heie på juniorjentene våre. De møter Røa Fotball Elite til kamp i 1.divisjon Jenter 19. Det blir servert kveldsmat – pølser, til alle spillere.

Husk varme klær!
Ps! Vi skjønner at det kan bli noe sent å se hele kampen for de yngste, så når kampen er i gang kan foreldre komme å hente de minste etter ønske, ca. kl 18.40

Rekruttering
Vi ønsker å bruke dagen til rekruttering inn i fotballen og inviterer alle spillere til å ta med seg en venn eller to denne dagen. Fint om dette meldes inn til Madeleine Valø på [email protected], så vi har en liten oversikt i forhold til mat ect.
Påmeldingsfrist innen søndag 24.10.

Har du lyst til å bidra som sponsor?

Har du, eller noen du kjenner, mulighet og lyst til å sponse jentedagen? Vi har et ønske om å dele ut t-skjorter som vanlig. Sponsoren vil da bli trykket på denne. Om du har anledning, send en mail til [email protected] fortest mulig.

Ca program:
17.00 – Oppmøte
17.15 – Felles oppvarming
17.30 – Cup/kamper
18.15 – Felles kveldsmat og samling på tribunen for å se kamp
18.25 – Utmars (utvalgte spillere er maskoter)
18.30 – Juniorkamp Nordstrand IF – Røa Fotball Elite

Velkommen!