A-laget hodestups ut av NM

Sist oppdatert 26.03.2015 kl.0.59

Det ble en helsvart dag for NIF gutta på Ski kunstgress, 1-5 og på hodet ut av NM.

Dermed blir det ingen ny NM fest på Nordstrand i år.

Stillingen til pause var 3-0 til hjemmelaget, men bare noen minutter ut i 2. omgang reduserer NIF-gutta og det er kamp igjen. På det tidspunktet bar det nok mange som trodde av Nordstrand skulle snu det hele, men den gang ei. Noen minutter senere ser det ut som Prince Mambouana har tilsynelatene kontroll på en ball, men i duellen får han seg en skikkelig dytt som dommeren ikke ser, og dermed er Skispissen nok engang alene med Børsa i Nordstrandsburet og øker dermed ledelsen til 4-1. Som om dette ikke var nok så blir NIF redusert til 10 mann når Petter Nyhus må gå i dusjen.

Dermed ble oppgaven umulig og NM er over før det i det hele tatt har begynt i år....

Målskårer Nordstrand: Markus Woldsund (Petter Nyhus)