Cato ble gårsdagens store NIF-helt

Sist oppdatert 15.05.2014 kl.0.00

Cato Vonheim ble "dagens" helt med sine tre scoringer og Gustav var god i sin comeback-kamp.

Keeper Gustav Gruen Österström har vært ute i over et halvt år etter to meniskoperasjoner, 15 minutter ut i dagens kamp kom det etterlengtede comebacket for unggutten.

Bjørn "Børsa" Ruud som stod som en levende vegg mot Vålerenga på torsdag måtte ut etter 15 minutter på grunn av trøbbel med lysken, inn kom altså unggutten Gruen Österström, han gjorde sine saker meget bra og reddet blant annet et straffespark fra Lille Tøyen.

Cato Vonheim ble dagens store helt med sine tre scoringer, deriblant et på straffe. Petter Nyhus scoret det siste målet i 4-2 seieren på Bryn kunstgress.