Arvika Cup 2017

Publisert 10.07.2017 kl.15.18

Fra Jenter 03 stilte hele 19 jenter pluss trenere og foreldre i årets Arvika Cup.

Allerede klokka 8 fredag morgen var første kamp. Det ble en knallstart med seier 4-0 over Lervik, deretter fulgte jentene opp med 1-0 over Kongsvinger. Og de avsluttet dagen med å toppe tabellen. Lørdag morgen ble det litt tyngre motstand og de måtte se seg slått 0-2 mot Hammarby.

A-kvartfinale
Men jentene gikk til kvartfinale i A-sluttspillet. Og Wow - for en kvartfinale. 30 sekunder eller 5 cm fra seier. Vi kjempet i 2 x 20 minutter mot den tøffeste motstanderen vi har møtt i turneringen så langt. Vi ledet 1-0 tidlig i 1. omgang og jentene kriget gjennom hele kampen for å sikre seieren. 5-6 gode sjanser kunne godt ha blitt 2-0. Da det gjensto 30 sekunder av kampen så ble det utligning til 1-1. Deretter straffespark hvor det ble en bom på oss og dermed er vi ute av sluttspillet. Fantastisk innsats av jentene.

Plasseringsspill
Søndag var det plasseringspill mot Lisleby, det ble en jevn kamp som endte 0-1. Men trenerne var meget godt fornøyd med de sportslige resultatene. Med litt mer "stang inn" så hadde vi gått hele veien......

Takk til jentene som oppførte seg eksemplariske og sto fram som et lag. Jentene fikk mye oppmerksomhet rundt sin "oppvarmingsdans" ledet av DJ Khan. De ble filmet og fotografert og var et godt forbilde for yngre årganger.