3-0 mot Stabæk

Publisert 12.04.2019 kl.18.02

(Nordstrand-Stabæk 3-0) Junior Elite leverte en flott prestasjon da Stabæk ble sendt hjem fra Niffen med 0-3 i går.

Alexander Torvund og andre navngjetne Stabæk-spillere ble effektivt stoppet av Mohammed Abbas og juniorgutta våre som viste storform i årets første hjemmekamp. Foto: Stabæk Fotball

Stabæk kom til Nordstrand med to strake seire innledningsvis og et sterkt mannskap, men måtte reise hjem noen timer senere uten poeng etter møtet med et enda sterkere lag. For Nordstrand-gutta overbeviste i årets første hjemmekamp.

Første omgang vippet, der gjestene var farlig frampå først og fremst i boksen ved innlegg og dødballer, men hvor Nordstrands gode forsvarsgutter jobbet godt for å unngå de åpenbare målsjansene. I motsatt ende satte våre gutter på turboen ved flere anledninger, og særlig Bjørn Martin Kristensens herlige enkeltprestasjon hadde fortjent en bedre skjebne enn en meget god keeperredning.

Men fem minutter før pause fikk Bjørn likevel goalen sin da han satte hjørnesparket fra Endrias Nikedimos i kassa utagbart for Stabæks gode målvakt.

Ni minutter etter pause knuste Tage Haukeberg inn 2-0, også det på corner fra Endrias, og derfra og ut var Stabæk rystet og Nordstrand-gutta stinne av selvtillit.

Bjørn Martin var nok en gang i duell med Stabæk-målvakten, denne gang endte det med straffespark, som Endrias etter to flotte dødballassist allerede selvsagt hamret deilig i nettet.

Stabæk pådro seg et rødt, og Nordstrand-gutta kunne løpt en time til slik stemningen var, og det var faktisk nærmere flere hjemmemål enn redusering på Niffen mot slutten av oppgjøret.

En meget bra prestasjon av det "nye" Junior Elite-laget, som bør ha fått trygghet i arbeidet mot en god sesong.