Publisert 15.11.2015 kl.23.25

Denne helgen var den første av fem helger med Lerøyseriespill og turen gikk til Sarpsborg.

Fornøyde jenter etter 23-11 over Bjarg

Larvik i første kamp
Åpningskampen i årets Lerøyserie var mot Larvik. Den skulle etter hvert bli mere spennende enn nødvendig og endte til slutt uavgjort 19-19. Den første omgangen var preget av høye skuldre og stress fra begge lag, men vi hadde en liten ledelse 8-6 til pause. Vi fikk gjort noen justeringer etter hvilen og gikk opp i en 15-9 ledelse, men så gikk rullgardina ned og Larvik fikk blod på tann i sitt angrepsspill. De hentet inn hele ledelsen og vi klarte ikke stoppe dette hverken fra benken eller på banen. Vi følte vi tapte et poeng, men slikt må man ta læring av.
BB: Målvakt Maria Aase Sandholt ble kåret til banens beste.

God seier mot Bjarg
I lørdagens andre kamp stod Ivica Rimanic sitt Bjarg på den andre halvdelen. Det var stor fart og mye godt spill i første omgang, men vi hadde mange bomskudd og kun en liten ledelse 12-10 til pause. I den andre omgangen byttet vi målvakt og fikk orden på forsvarsspillet. I tillegg startet hurtigtogene Sofie Thorkildsen Moe og Marie Sibbern og ledelsen økte fort. Vi vant tilslutt 23-12.
BB: Målvakt Julie Næss Brodahl ble kåret til banens beste.

Jevnt og tøft mot hjemmelaget søndag
Søndagens kamp mot Sarpsborgalliansen ble som ventet jevn og tøff. Vi fulgte hverandre tett og stillingen til pause var 10-9 i vår favør. Starten på andre omgang ble vanskelig og vi gjorde mange tekniske feil som Sarpsborg straffet oss hardt på. Da 10 minutter gjenstod ledet Sarpsborg 20-13. Men jentene gav ikke opp og fightet med alt de hadde. Andrine Jakobsen hadde virkelig dagen og banket inn hele 13 mål! I tillegg det siste 8 sekunder før slutt til 23-23.
BB: Andrine Kjersem Jakobsen ble kåret til banens beste.

Vi tok 4 av 6 poeng i helgen, noe som gir en 6. plass på tabellen, og ser oss fornøyde med det. Nå er det en snau måned til neste runde. Den spilles 12.-13. desember i Lørenskoghallen mot Fjellhammer, Byåsen og Viking TIF. En meget tøff runde, men vi gleder oss.