En triumf i saktefilm

Publisert 08.03.2015 kl.15.08

Forsvaret låste igjen nimeteren da Nordstrand sikret uavgjort i sluttminuttet.

HIT, MEN IKKE LENGER: Etter pause slapp Nordstrand inn bare ett mål. Slik så det ut.

Håndball er action og full fart hele tida, men noen ganger stopper tida og alt går i saktefilm. En slik situasjon opplevde vi i sluttminuttet mot Oppsals 9-åringer i dagens seriekamp.

De blå ledet 6-5. Med 20 sekunder igjen fyrer Kaja av en kanon. Ballen går - tross det harde skuddet - i saktefilm. I tverrliggeren, og så i ryggen til keeper.

Og i mål!

6-6 og bare noen sekunder igjen nå. Det lyser av jentene på banen, de ser at de har snudd kampen - og kan nesten ikke tro det selv. Oppsal får frikast i siste sekund, men klarer ikke ta tilbake ledelsen.

For en opphenting, etter å ha ligget under 3-0 og 5-2 (til pause).

Med Bækkelaget i 1. divisjon har Oppsal tatt over som den lokale Oslo-rivalen på elitesida. Det drives godt i Oppsal, og det var et sterkt lag våre heltinner møtte i dag.

Et godt forsvarsspill, og du kan kjempe mot hvem som helst. Et slapt forsvarsspill, og du kan tape for et i utgangspunktet dårligere lag.

Superjentene våre spilte en utmerket forsvars- og målvaktkamp. Spesielt etter pause var det slutt på moroa for Oppsal-jentene. Nordstrand bygget opp en ugjennomtrengelig vegg rundt nimeteren.

Vi har egentlig ikke trent så mye på fysiske dueller, men jentene er tøffe i hodet, og er nå blitt veldig tøffe å møte - de trekker seg ikke i noen dueller!