Herrelaget leverte varene borte mot Kristiansund

Publisert 22.01.2018 kl.14.08

Herrelaget leverte varene borte mot Kristiansund nå på søndag og vartet opp med storspill i 2 omgang.

Cross fit-Chris har all grunn til å glise etter 12 kasser og fortjent BB i matchen mot Kristiansund ☺

Cross fit-Chris ble kåret banens beste etter å ha satt 12 kasser i matchen mot Kristiansund ☺

Kampen starter bokstavelig talt litt stang ut for vår egen del, hvor marginene ikke var helt på vår side🤾 Etterhvert spiller marginene på lag og vi går til pause med 12-16 i vår favør 👊 Etter hvilen gir vi full gass og drar ifra Kristiansund. Med steinhardt forsvar og god flyt i angrepet slipper vi bare inn 3 mål de første 20 av 2.omg 👐 Vi rullerer godt på laget, får alle på scoringslista og tar fortjent med oss 2 poeng hjem 🔥

Minner om toppoppgjør mot Vålerenga i Bobla førstkommende onsdag (24.01) klokken 20:00💙