Herrelaget har vært på tokt

Publisert 18.09.2018 kl.22.33

Norstrandskara har vært på tokt i helgen som var. Toktet gikk til Bodø og Tromsø hvor vi hadde serieåpning. Først ute var Bodø 2🤘 og lista var lagt for en kanon sesongstart i Bodø Spektrum💣
Til en forandring starter vi forrykende bra, og tar med oss en 6-målsledelse i garderoben🔥 Men så rakner det fullstendig for Nordstrands nye superlag. Nordlendingene spiser sakte men sikkert opp ledelsen vår, og ved 58 minutter spilt er vertene foran med ett mål. Jakobsen tar til en forandring ikke i bruk håndleddet, og dunker inn en utlignelse i undertall🤾‍♂️ Blåtrøyene misbruker påfølgende angrep, og vi har matchballen med snaue 80 sekunder igjen. Coach Foxy tar timeout med 29 sekunder igjen og vi får satt opp en plan. Da vi ikke fikk spille tiden ut, tar Tim saken i egne hender og setter kronen på verket med scoring 26-27🏆 Bodø kaster så ballen utover sidelinjen med 10 sekunder igjen, og at 2 poeng blir med superlaget hjem er dermed et faktum🤙
Vi slipper med skrekken på en ganske dårlig dag.

På søndag fløy gutta til Tromsø for å møte Bravo i helgens andre kamp🤾‍♂️ Det var det et noe redusert superlag som møtte opp på flyplassen. Dette viste seg også på banen, og vi kommer svært dårlig igang. Mye skuddbom og sakte håndball sørget for at vertene ledet 12-10 til pause🙃 Men så rista Coach Foxy gutta igang igjen i garderoben. Etter hvilen er det et helt annet Nordstrandslag som entrer banen i Tromsdalshallen, og vi skrur opp tempoet betraktelig🤘 Med en hurtighet det lukter svidd av, løper vi Bravo i senk, og scorer hele 21 mål de siste 30 minuttene. Ryktene skal ha det til at det fortsatt brenner i parketten i hallen🔥 Vi vinner til slutt fortjent 25-31, og tar med oss alle 4 poengene hjem til Oslos beste bydel🏆
Nå som tabellen ser ut som den burde, setter vi kursen hjemover, og takker for oss i Nord✌

Dette skrev Bravo til Norstrandskara etter kampen «Vi har slukket 🔥 og gir dere kred for disiplin i 2. omgang.👊🏻 Takk for kampen😎»

Nå førstkomende lørdag er det dobbeltarrangement 2. divisjon! Vi håper å se mange komme å heie på superlaget og damelaget denne dagen. Da #superlaget skal vise en ny utgave av Nordstrandsgaloppen.

Kl. 16:00 NIF Herrer - Toten HK
Kl. 18:00 NIF Damer - Runar
Sted: Nordstrand Arena