Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Moro med Norway Cup

Publisert 06.08.2017 kl.21.46

Nordstrand J05 stilte med to lag i årets Norway Cup. Sosialt og sportslig har det vært mye gøy.

Moro med Norway Cup
Nordstrand J2005 på Norway Cup 2017

Nok en gang har J2005 fått oppleve mye flott og spennende sammen: de var på åpningsshowet, har hengt rundt på sletta, sett på kamper, tulla og tøysa, syklet til kamper, spist i Ekeberghallen, vært på tivoli, badet, rumperistet og mye annet. For fotballcup er gøy og jentene er heldige som har en så stor cup i sitt nærmiljø. At så mange som 23 av jentene deltok i årets Norway Cup sier mye om dette laget! 

Sportslig har det gått langt over forventning. Av til sammen 12 kamper ble det til slutt 9 seire, 1 uavgjort og 2 tap.

fullsizeoutput_5f2c.Lag 1 gikk ubeiseret gjennom hele turneringen og «vant» sin pulje. Laget slapp ikke inn ett eneste mål og fikk inn 16 skåringer!

fullsizeoutput_5e81.Lag 2 oppnådde gode resultater, med 3. plass av 7 i sin pulje.

Nordstrand mot Palestina!
Ekstra spesielt i år var det at jentene skulle spille mot et palestinsk lag, mot jenter fra selveste Gaza-stripa. Og kampen ble en skikkelig kamp, for sjelden har vi vel møtt en råere motstander. Det hjalp lite at vi stilte opp med hjertesjokolade fra Freia, for disse jentene fra UNRWA Football Club gikk på banen med ett mål for øye: å vinne hver eneste ball, uansett hvor god sjansen var for å vinne ballen. Og det endte jo også med en del knall og fall, men ikke større skader enn at jentene var spillbare et par dager etterpå. Motstanden til tross, så klarte vi å lure inn noen fine mål og samtidig holde vårt eget mål målfritt. En kamp mange av jentene kommer til å huske i lang tid framover.

fullsizeoutput_5e30.Nordstrand J2005 og UNRWA Football Club, Gaza, Palestina

Det er gøy å se hvordan jentene tar stadig nye steg, de tør mer enn før, de er tøffere enn de var og er mer sikre på spillet. Det er selvsagt fortsatt mye å jobbe med, og slik skal det være, men at Jenter 2005 er på rett vei er det ingen tvil om. 

Det er all grunn til å være godt fornøyd med innsats i årets Norway Cup. Og hvis noen er i tvil, Nordstrand Jenter 2005 kommer til å gi alt på Ekebergsletta også neste år!