Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Påmelding til høstens cuper

Sist oppdatert 09.06.2015 kl.0.19

Cup er gøy! Vi planlegger å delta på fire cuper utover høsten. Nå har vi åpnet for påmelding og fristen for påmelding er 19. juni

Påmelding til høstens cuper
Fra Ski Øst Serieavslutningskamper 2014

Nå er tiden inne for å plotte inn høstens cuper i kalenderen. Vi planlegger å delta på fire cuper, og ønsker en tilbakemelding fra alle foreldre om hvilke cuper dere vil at barnet deres skal være med på. Vi ber alle svare på linken under, så vi får så god oversikt som mulig. Liste over påmeldinger og oppdatert cupinformasjon blir lagt ut på cupsiden så snart ny informasjon foreligger.

Vi satser på å melde på egne 2005- og 2006-lag på alle cupene.

Frist for påmelding: 19. juni. Påmelding HER.

Vennskapscup lørdag 29. august

I forbindelse med at lagene våre har dugnad på Niffen, har vi tatt initiativ til å invitere noen av våre nabolag til et cuparrangement på vår egen hjemmearena. Planen er å spille noen kamper en lørdag formiddag/ettermiddag mot lag vi ellers møter i serien. Målet er å ha det gøy, samtidig som jentene kan få mer kamptrening. Vi legger opp til egen turnering for 2005 og for 2006. 

Vi trenger foreldre som kan stille opp, både til dugnaden (som altså er en del av det å være medlem i NIF, rydde rundt på Niffen/klippe gress) og for å bidra på arrangementet (kiosksalg, dømming, forefallende arbeid). Eksakt tidspunkt får vi komme tilbake til, men vi satser på et arrangement som varer rundt fire timer - med tre kamper for hvert lag. 

 

Ski Øst Serieavslutning lørdag 19. september

En kompakt "cup" for å markere at serien er i ferd med å avsluttes. Vi var med på cupen i fjor, med gode erfaringer.

Noe mer info om cupen finnes her.

DNB Nordstrand Cup lørdag 10. oktober

Dette er klubbens egen storcup for våre årsklasser. J10 spiller 7er og J9 spiller 5er. Hele arrangementet foregår på Niffen/Hallager. Vi satser på bedre vær enn i fjor, da vi mer eller mindre regnet bort...

Mer info om cupen finner du her.

Kolbotn Cup lørdag/søndag 28. - 29. november

Vi satser på å melde på lag til denne cupen, som foregår inne i Vallhall Arena. Dette blir sesongens siste kamper - og vi tar en velfortjent ferie etterpå. 

 

 

 

 

 


Samarbeidspartnere: