Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Jenter 2005/06 på Arvika Cup

Sist oppdatert 06.04.2015 kl.11.26

Vi drar til Arvika i juni! Påmelding nå - med frist torsdag 26. mars

Jenter 2005/06 på Arvika Cup

Arvika Cup - 12. - 14. juni

Det var stemning på foreldremøtet for at laget skal delta på Arvika Cup. Vi har derfor besluttet at vi drar på cup til Sverige i juni. Målet er å få til en hyggelig tur sammen, der jentene kan bli bedre kjent med hverandre og der vi satser på mange gode sportslige opplevelser for alle. Trenerteamet deltar sammen med et antall mødre, som tar ansvar for jentene under oppholdet. 

Cupen foregår i Arvika, Sverige og går over tre dager. Barna må ta fri fra skolen fredag. Vi overnatter på lokale skoler. Cupdeltakelse er åpen for både jenter født i 2005 og 2006.

Det koster 1.000,- per jente å delta. Beløpet inkluderer lagavgift og deltakeravgift både for jentene og trenere/overnattingsmødre. Inkludert i betaling er alle måltider, samt transport mellom skole/anlegg og noe ekstrapenger til småutgifter. Transport til Arvika er ikke inkludert. Vi sjekker ut muligheter for en felles buss. Mer info om dette senere.

Påmeldingsfristen var 26. mars. 

For at barnet skal få være med på cupen, må innbetaling til lagkontoen skje innen innen 10. april. Kontonummer er 8317.14.63877 (Lene Elisabeth Bjerkan). Merk innbetalingen med barnets navn. 

Vi oppfordrer foreldre til å komme å heie. Det finnes ikke noe eget opplegg for foreldreovernatting. Trolig er camping det beste (og eneste?) alternativet.

Det er lagt ut mer informasjon om cupen menyen "cuper". 


Samarbeidspartnere: