Nordstrand J2003 slo serielederen 1-3

Publisert 10.06.2016 kl.7.35

Vant mot Kolbotn

Vårt 2. divisjonslag møtte serieleder Kolbotn på Kolbotns egen hjemmebane torsdag kveld. Kolbotn hadde kun tapt en kamp tidligere i sesongen og vunnet resten og ledet dermed serien.

Vår jenter åpnet kampen og satte agenda for kvelden: her skal det ikke bli noen lett match. Vi trykket, trykket og trykket på mot motstanderens mål. Som det ofte skjer så kommer det et mål i mot. Men jentene sto på og etter halvspilt 1. omgang sto det 1-1 etter et praktfull mål fra Hannah Bratås.

I pausen ble jenten enige om at hvis vi fortsette å spille like godt i 2. omgang så kom vi til å slå serielederen. Vi la et like høyt press i 2. omgang som vi gjorde i første og hadde sjanse på sjansen og til slutt driblet Maria L.B. gjennom hele forsvaret til Kolbotn og la en perfekt passning til Malin som førte ballen rett i mål. 1-2. Så satte jentene inn det siste giret og Kolbotn hadde ikke en målsjanse. Det høye trykket ga resultater. Frispark til NIF J2003 fra 15 meter. Fam plasserte ballen sikkert opp i krysset mot en sjanseløs keeper. 1-3, som også ble sluttresultatet.

Med litt uvante bortedrakter så var det en happy gjeng som reiste hjem etter kamp. Dette var ikke en seier bare for de som scoret mål, men en lagseier med jenter som hadde lyst til å vinne.