Sist oppdatert 20.04.2016 kl.8.13

Første kamp i 2. div

Første seriekamp i 2. divisjon ble spilt torsdag 14. april mot Vålerenga. For mange av spillerne var dette også første ordentlige fotballkamp noensinne.

Jentene spilte bra og det ble en jevn kamp der lagene vekslet på å ha overtaket.

Jentene fikk en flott start og Maria B satte inn en scoring tidlig i første omgang. Fam fulgte opp med et sololøp fra egen banehalvdel og satte ballen rett i mål. Da våknet VIF og utlignet til 2-2. Nordstrand kom tilbake og Kristina satte ballen i nettmaskene. Jentene gikk dermed til pause med en ledelse 2-3.

img_6878

Jentene startet andre omgang i samme stil som de avsluttet første omgang og presset VIF. Filippa økte ledelsen til 2-4 og det så lyst ut. Men så kom regnet. Midt i omgangen fikk jentene en 10 minutters kollaps og 3 mål rant inn på rappen. Plutselig var VIF i ledelsen 5-4.

Jentene kom sterkt tilbake, men lyktes ikke å utligne.