J2003 gikk på en smell mot VIF

Publisert 16.06.2016 kl.9.43

Etter seier mot Kolbotn i forrige runde gikk 2. divisjonslaget vårt på et tap mot Vålerenga i går kveld.

Etter en 1. omgang hvor vi lot VIF ha initiativet lå vi under med 1-5 tiI pausen og laget var enige i at vi ikke var den beste utgaven av oss selv. Vi gjorde ikke som vi ble enige om før kampstart, men inngikk en avtale om at vi skulle møte ballfører og ikke stå å se på at de hadde ballen og vi skulle presse høyt med mye prating mellom spillerne.

20160615_202856
Dette fungerte. Vi la et høyt press som resulterte i 3 mål og stillingen var plutselig 4-5. Det lå en spenning i luften da det gjensto 5 minutter. Men dessverre så fikk vi et baklengsmål og kampen endte 4-6. Men vi vant 2. omgangen med to mål og tar med oss den gode følelsen til Arvika Cup.