Flott avslutning på gruppespillet i Vinterligaen

Publisert 23.01.2017 kl.20.21

Jentene snudde 0-3 til 4-3 i siste kamp.

I tredje kamp i Vinterligaen møtte vi Asker på Niffen. Vinterglatt bane og mye tåke så det var vanskelig å se fra den ene siden av banen til den andre. Vi styrte kampen de første 10 minuttene, men så kom målene i mot. Asker sto plutselig med 3 mål, men før første omgang var ferdig så hadde våre jenter redusert med ett mål. Så til pause sto det 1-3.

NIF jentene gikk hardt ut i 2. omgang og styrte kampen helt. Asker-jentene var nesten ikke over midten av banen i store deler av omgangen. Dette ga etter hvert resultater og NIF - jentene scoret 3 mål før dommeren blåste i fløyta og kampen var over. Stillingen ble da 4-3 til NIF.

Trenerne var meget godt fornøyd med innsatsen og spillet til jentene. Vi gjorde det vi var blitt enige om i pausen og det ga resultater. Vi sto fram som et lag og alle dro lasset i samme retning. Flott jobbet jenter ⚽️⚽️⚽️

Stoppen 1 ble overlegen vinner av puljespillet i Vinterligaen. På de tre neste plassene så var det kun målforskjellen som skilte 2., 3. og 4. plassen. Vi kom som nr 3 i puljen og til A-sluttspill. I semifinalen får vi bortekamp og møter vi Grüner.