Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Arvika 2016

Publisert 20.06.2016 kl.20.25

Sosial og sportslig moro i Arvika Cup

Arvika 2016

Endelig var tiden kommer. Arvika Cup. Dette hadde vi ventet på! Lagets første turnering med overnatting - og det til og med i utlandet....
Forventningen var stor da 23 jenter satte seg inn i bilene som la i vei mot Arvika torsdag kveld. Det ble en sen kveld og en kort natt da begge lagene skulle ut i første kamp kl 08.00 fredag morgen.

img_7974

Lag 2 scoret turneringens første mål da Filippa satte ballen i nota allerede etter knappe 5 minutters spill. Dessverre ble det knepent 3-2 tap da kampen var slutt. Lag 1 hadde en god start på turneringen med en 4-1 seier.

Resultatmessig så toppet vi ikke cupen. Lag 1 gikk til B-sluttspill. Dessverre ble det tap i semifinalen til stor skuffelse for jentene som ledet 2-0 til pause, men som fikk 3 mål i mot i 2. omgang slik at resultatet til slutt ble 2-3. Game over!

Lag 2 gikk til A-sluttspill, men røk ut etter første runde og fikk spille plasseringskamp som de også tapte.

Vi møtte mange gode lag som sannsynligvis hadde toppet lagene sine for cupen. Vi valgte å kjøre to like gode lag for at alle skulle få utvikle seg mest mulig. Og utvikling så vi. I lagspill så skal man ikke bare trekke fram enkeltspillere, men en soleklar ny keeper har vi fått: Keeper Khan. Hun var fantastisk.

Det var en tøff turnering og vi fikk noen skader underveis. Heldigvis ikke alvorlige. Men det gikk en del isposer.

j03-arvika16_trener

j03arvika16_jentene

img_7972

Vi har en sosial og fin gjeng med jenter. Alle var sammen med alle og koste seg sammen. Faktisk så mye at de ville droppe disco på lørdag kveld og heller være sammen på rommene (kanskje var de litt slitne også). Fredag kveld var det felles pizzakveld og stemningen var meget god. Vi forlot restauranten da jentene hadde spist seg mette og vi merket at energinivået steg mot nye høyder.....

Vi vil spesielt takke mammagjengen: Elsa (Ingrid), Kristine (Sofie) og Silje (Stina) for en fantastisk jobb med jentene. De sørget for at alle var oppe om morgen, hadde spist frokost og var klare til kamp når vi kom for å hente dem. De stilte opp og kjørte og støtte jentene under kampene og kjøpte mat slik at jentene hadde energi i kroppen før hver kamp. Takk til dere flotte mammaer og takk til Ellen Brataas som kjørte t/r Arvika torsdag kveld.

Nå ser vi fram til Norway Cup og i mellomtiden tar vi noen ukers fotballfri.

Vi ønsker alle en god sommer!
Lars og Sigbjørn

img_7971


Samarbeidspartnere: