Seier til J2003 i Vinterligaens bronsefinale

Publisert 06.03.2016 kl.22.16

NIF J2003 møtte Asker i bronsefinalen i Vinterligaen. Bortekamp denne gangen. Våre jenter gikk hardt og offensivt ut i første omgang, men slet med å komme helt inn til mål. Som det ofte gjør når et lag er offensivt så kommer det et mål i mot. Men vi holdt trykket oppe og før første omgang var ferdig så klarte vi også å score. Så etter halvspilt tid så sto det 1-1.

Vi gikk også offensivt ut i andre omgang og fikk et nytt mål i mot og det sto 2-1 til Asker. Men jentene ga ikke opp. Lagmoralen var høy og hver spiller løftet seg i kvalitet med det resultat at vi scoret igjen. 2-2. Det siste giret ble satt på og vi gikk til slutt opp i ledelsen vant kampen 2-3.

Dermed ble det bronsje til NIF J2003. Dette takket være at alle spillerne hadde god fokus, at vinnerviljen var til stede og at vi spilte som et lag.