Viktig borteseier i kveld!

Publisert 08.06.2017 kl.23.42

Herrer B spilte i kveld en viktig bortekamp mot Høybråten-Stovner. Før kveldens kamp skilte kun 1 poeng i NIF sin favør, og heldigvis gjorde gutta jobben og sørget for at differansen nå er på 4 poeng.

Trener Rune Svendsen har følgende kommentar :

Høybråten er et lag som ønsker å spille fotball, og det passer oss mye bedre enn mange av de andre lagene og serien som har som mål å se hvor langt det er mulig å slå en ball.

Kampen starter med et høyt press og masse tempo fra Høybråten og de første 10 minuttene lever kampen skikkelig, før vi får tatt tak og satt i gang spillet, derfra og ut styrer vi det som skjer. Ekstra surt er det da at Høybråten tar ledelsen rett før pause på deres første ordentlige sjanse.
Men når vi starter andre omgang med en frispark perle fra Danny (35 meter i krysset) setter vi standarden for matchen. Vi fortsetter å styre og vinner fortjent 3-1 til slutt.

I kveld har vi stort sett kontroll på det som skjer, styrer spillet og bruker ball og bane godt, skaper mye og med litt mer nøyaktighet kunne vi fort ha scoret flere mål.

Nå har vi nådd de første 10 poengene, så nå jakter vi 20.