Uavgjort mot serielederen

Publisert 03.10.2015 kl.20.08

Det er tredje gang i år at NIF møter en serieleder, gjennomgangsmelodien er at de alle har endt med ett eller flere NIF poeng.

NIF slo sterkt tilbake mot serieleder Frigg

15 minutter før slutt så det derimot bakmørkt ut sett med hjemmelagets øyne, Frigg hadde akkurat godt opp i en fortjent 2-0 ledelse til tross for at vertene hadde hatt en fin periode i minuttene før scoringen. Men scoringen skulle vise seg å bli en skikkelig vekker, før det siste kvarteret var det NIF som på og det i et tempo som ingen tredje divisjonslag er i nærheten av å følge. Ballen gikk kjapt både i vendingsfasen og når laget gikk mer i lengderetningen, spillerne brukte få og raske berøringer og skapte mange farligheter rundt gjestenes 16 meter.

Forsvarsspillerne ble avgjørende
Etter 78 minutter kom endelig den første hjemmescoringen på "Nye Niffen", mye klabb og babb inne i feltet ender med at Erlend Eikeland får stusset ballen videre til kaptein Trond Ingebretsen som setter ballen sikkert i mål, NIF var plutselig med igjen. Like etter ruller Nordstrand opp et nydelig angrep som går fra venstre til høyre og så inn i midten igjen, til slutt ender ballen opp hos Usman Shakoor som avslutter med høyre foten fra 11 meter, ballen går forbi Friggkeeperen, men i siste sekund klarer en Frigggforsvarer å kaste seg foran ballen like før den passerer målstreken. Nordstrand gir seg derimot ikke og fortsetter å presse, etter nok et nydelig angrep som Savas Tirit får avsluttet på mål og som ender med en retur fra sistekansen til gjestene, den nevnte returen følger Eikeland nydelig opp etter og han lar seg ikke be flere ganger, dermed er det plutselig 2-2.

Hansen bunnsolid
Til tross for noen halvsjanser begge veier på overtid, ender kampen med et fair uavgjort resultat. Frigg var nok mest skuffet over akkurat det, da det så veldig lyst ut for dem kvarteret før slutt. "Vi starter forferdelig og er etter Frigg i hver eneste duell, men etterhvert som vi begynner å vende oss til Friggs høye balltempo så kommer vi mer inn i det. Vi har en fem til ti minutters veldig god periode i første omgang, men resten er det Frigg som har og de leder fortjent til pause. Den siste omgangen er derimot en meget solid prestasjon av oss, vi har meget høyt tempo på forflytningen i beina våre og når vi har ballen går det hurtig enten i lengderetningen eller at vi bruker bredden godt. Pleier ikke å trekke frem enkeltspillere men i dag synes jeg Simon Hansen fortjener litt ekstra ros, han var bunnsolid der bak og tapte knapt en eneste duell" sier en alt i alt fornøyd Per Inge Jacobsen etter kampen.