Uavgjort mot Abildsø

Publisert 04.02.2015 kl.20.47

Treningskampen mot Abildsø inne i Manglerudhallen endte til slutt 2-2. En god Markus Woldsund scoret begge Nordstrands mål.

Markus Woldsund scoret 2 ganger må Abildsø

Første omgang var en svært svak forstilling sett med Nordstrands øyne, bare et par spe forsøk, knapt et skudd på mål og 0-1 i bagasjen var fasiten etter de første 40 minuttene. Det tok seg heldigvis opp i andre omgang, da satt spillet bedre og Abildsø måtte løpe mer i mellom. Allerede 4 minutter ut i omgangen setter Woldsund sin første, NIF vender spillet nydelig fra venstre til høyre, nykomlingen Robin Mankowitz setter fart innover i banen å spiller ballen forbi Abildsøkeeperen og til en umarkert Woldsund som enkelt setter ballen i det åpne nettet.

Abildsø svarer med en gang, en stor brøler i NIF forsvaret gjør at hjemmelagets angriper kan sette den enkelt i mål bak en utspilt Awais Rashid. Selv om Nordstrand styrer det meste av spillet etter 2-1 scoringen til Abildsø så må vi vente helt til det 80 minuttet før NIF klarer å utligne. Et overfall på Modou Cham nede ved Abildsøs høyre cornerflagg gir NIF et frispark, Petter Nyhus svinger dette inn på bakre stolpe hvor Woldsund har løpt seg fri og stanger inn utligningen.

Nordstrand bruker stort sett hele troppen sin i dag, bare skadde Fredrik Akselsen, Cato Vonheim, Andreas Madsen Holm og Bjørn Ruud var ikke med i dagens kamp. Alle de 21 spillerne i troppen fikk spille minimum en omgang.