Vi vinner den første kvalifiseringsrunde i NM 2-1 over Heming tirsdag kveld.

Nordstrand - Heming 2-1 (0-1)
Heming 0-1, Erlend Eikeland 1-1, Kenneth Brendryen 2-1

Trener Thomas Holm har følgende kommentar etter kampen;
«1. omgangen er jevnspilt hvor vi allerede etter fem minutter er alene med Hemings keeper og kan gå opp til 1-0, men bortekeeperen står en meget god kamp og redder. Ellers er Heming farlige i overgangsspillet ut omgangen hvor tempoet var høyt. De tar også ledelsen og begge lag har sjanser ut omgangen.
I 2. omgang er det ett lag på banen, Nordstrand. Vi holder tempoet oppe og får satt opp flere gode angrep. Vi brenner ekstremt mange sjanser som vi bør sette og scorer fortjent på overtid. Kort oppsummert spiller vi en god match mot et bra Heming-lag, samtidig har vi mer å gå på og kommer til å bli bedre utover.»

Vi ønsker et godt Heming-lag lykke til videre og gleder oss til en spennende sesong der vi er satt opp i samme avdeling.

Nå gjenstår ett hinder fra å møte et eventuelt topplag i NM.

Ps: Thomas Holm har vært i to cupfinaler og har ett cupgull som spiller, kan han nå sin tredje finale... nå som trener...?