Poengdeling mot Årvoll

Publisert 17.10.2018 kl.14.53

Tirsdagens oppgjør i KM endte 1-1 på Ekeberg kunstgress. Muligheten for tittel lever fortsatt.

Målscorer Markus Woldsund

Trenerteamet hadde på forhånd bestemt at de under årets kretsmesterskap skulle bruke hele troppen. Dels for å minske kampbelastningen til de som har spilt mye, men også for å gi etterlengtede sjanser for andre.

Det ble dessverre ingen stor kamp på Ekeberg og første omgang ble en rolig affære med overtak til Årvoll. Vi avsluttet den imidlertid godt og etter et par kraftsalver fra Thomas i pausen, var gutta klare for å kjøre hardere på de siste 45 minuttene.

Kampen åpnet seg opp og vi fikk skapt noen gode muligheter på overganger. Det var nettopp på en overgang vårt mål skulle komme. Etter en effektiv spillvending fra venstre mot høyre la Petter Nyhus på sprang og serverte Markus Woldsund foran mål. Spissen gjorde ingen feil og satte ballen til side for keeperen med førstetouchen. Kampen bølget fram og tilbake, blant annet med stolpeskudd i begge ender av banen. Årvoll var på ingen måte ufarlige og fikk til slutt en utlikning etter en effektiv chip i bakrom som deres kant løp opp og lobbet over vår keeper Pål Dokken Harboe.

Stillingen stod seg til dommeren blåste i fløyta for siste gang og det endte dermed med 1-1 og poengdeling i den første av to kretsmesterskapskamper. Etter en skuffende første omgang tok guttene seg sammen og leverte en mye bedre omgang etter pausen. Årets siste kamp er mot Rommen søndag 28.10 kl. 12:00 på KFUM-Arena. Vi håper så mange som mulig tar den korte veien til Ekeberg og støtter A-laget i kampen om kretsmesterskapstittelen.