Ufortjent tap mot Hasle/Løren

Publisert 08.08.2015 kl.20.00

Nordstrand spilte ball i hatt med Hasle/Løren i første omgang, men uten å skap for mye. I 2. omgang kom sjansene, mens det gode spillet forsvant.

Woldsund ble passet godt på av Hasle/Løren forsvaret

Selv om NIF ikke var like gode i andre omgang, så fortsatte de å ha initiativet gjennom hele kampen og vertene var bare på sporadiske visitter. Gjennom hele kampen var det tydelig at vertene hadde vært storfornøyd med et uavgjort resultat, for makan til drøying av tid skal man leite lenge etter. Dessverre lot dommertrioen de få lov til dette og det fikk aldri noen konsekvens.

Paradokset er at Hasle/Løren kontrer inn en scoring etter 82 minutter, NIF har en corner som blir slått ut av feltet. To spillere på hjemmelaget klarer å spille ut våre tre forsvarspillere og til slutt er det den gamle Nordstrandspissen "Mac" som gir H/L en svært ufortjent ledelse, en ledelse de tar vare på ut kampen.

Skuffet Jacobsen
"Jeg synes det er tungt i dag, vi skaper nok til å ta hjem alle poengene, men vi blir dessverre litt for omstendlige rundt og inni motstanders boks. Dessverre så klarer H/L å kontre inn en scoring i en periode hvor vi i utgangspunktet har full kontroll på oppgjøret. Skal jeg trekke frem noe positivt så er det at vi nok en gang ser bunnsolide ut defensivt, de skaper vel maks 2-3 sjanser på oss gjennom 90 minutter." sier en svært skuffet trener Jacobsen like etter kampen.