Hat-trick og storseier for B-laget.

Publisert 20.08.2015 kl.13.42

NIF knuste Sagene 2 7-2 i 6. divisjon i går kveld. Spissene Remi Memishi og Martin Wennevold slo an tonen med henholdsvis tre og to scoringer.

Vonheim er en viktig bidragsyter for klubben B-lag

Det var i midlertidig Thomas Holm som slo an tonen med et soloraid alla Maradonna og Messi 15 minutter ut i kampen. Etter å ha fintet ut den ene etter den andre Sagene spilleren satt han ballen rolig opp i keeperens venstre hjørne. Etter det så NIF seg aldri tilbake og nevnte Wennevold doblet ledelsen bare minuttet senere. Til pause stod det 5-0.

I andre omgang hadde Prince Mambouana, Erlend Eikeland og Thomas Holm gått ut, det gjorde at Sagene kom litt mer med i kampen. Den siste omgangen endte 2-2 og dermed altså en 7-2 seier til gjestene fra Nordstrand.