NIF 2 rett til topps

Publisert 14.04.2016 kl.13.28

Nordstrand 2 har en klar målsetning om opprykk til 5. divisjon denne sesongen, således startet sesongen på best mulig vis med tabelledelse etter første runde.

NIF guttene trengte et kvarter på å komme inn i kampen og det var faktisk motstander Fire Lys som tok ledelsen 1-0 på en corner etter 6 minuttersspil. Heldigvis fikk NIF sommet seg raskt etter scoringenog anført av A-trener Per Inge Jacobsen og Haris Abbas fikk NIF-gutta snudd kampen inn på det riktige sporet igjen. Faktisk så var nevnte Jacobsen innvolvert i alle de fire første scoringene til gjestene fra Nordstrand.

Abbas og Jacobsen snudde kampen
Etter 16 minutter får NIF frispark på 16-meteren, Jacobsen ser raskt muligheten til å sette igang kjapt, han kipper ballen i bakrom til Abbas som kommer alene med keeper, Abbas avslutter med en elegant lobb over vertenes keeper og dermed står det 1-1. Bare fem minutter etter utligningen fører Jacobsen opp rundt motstanders 16-meter, igjen så finner han Abbas med en bakromspasning, men denne gang velger nevnte Abbas og spiller ballen til siden og dermed får Alexander Svensen servert ballen på sølvfat, en velger dog å ta en liten piruett før han setter ballen i mål til 2-1 ledelse til NIF. Etter 25 minutter slår Bjørn Ruud en langball opp på motstanders halvdel, luftens baron Omar Bouignane får stusset ballen videre og vips så er Jacobsen alene med keeper selv, her gjør han merkelig nok ingen feil og dermed står det 3-1 til pause for NIF.

Kontrollerer inn
NIF gutta ble i pausen enige om å gå ut for å drepe kampen tidligst mulig, og det gjorde dem på perfekt NIF vis. Jacobsen finner Kvello med en støttepasning omtrent på midtstreken, Kvello legger til rette med en fin første berøring før han slår en nydelig crosspasning til Felix Jatta, inne i feltet beveger Jacobsen seg mot første stolpe, innlegget kommer fra Jatta og det er av den perfekte ferdigscorede varianten, Jacobsen har dermed ingen problemer med å styre ballen inn i korthjørnet med pannebrasken sin.

Coaching i verdensklasse
Etter dette har Jacobsen gjort sitt og B-trener Kai Ivar Thune bytter han ut og setter innpå junioren Christopher Amundsen, og for et bytte det skulle vise seg og bli. Etter bare fem minutter på banen, spiller Abbas, Amundsen gjennom og han setter inn sitt første seniormål og øker NIF ledelsen til 5-1.
6-1 kommer på en fin avslutning fra Omar Bouignane, litt til venstre inne i 16- meteren drar han seg innover før han avslutter knallhardt i lengste hjørne. Fire Lys reduserer etter 69 minutter uten at det er fare for hvor seieren skal ende. Like før slutt har innbytter Egil Ohm, mer kjent som kokken, en stor mulighet til å score, men på returen fra frisparket til Alexander Svensen klarer han ikke helt å stokke bena og avslutningen går en halv meter til side for målet til Fire Lys. Kampen ebber ut med 6-2 til NIF, noe som gir tabelledelse etter første serieomgang, neste onsdag møter NIF Kolbotn 2 et lag som tapte 3-4 for Lambertseter i denne runden.