Jevnaker tre hakk for sterke

Publisert 08.09.2015 kl.11.57

Nordstrand røk på et fortjent tap borte for Jevnaker på lørdag. Selv om gjestene fra Nordstrand kom sterkt i den siste omgangen var prestasjonen kollektivt så svak at seieren alt i alt var full fortjent til vertene.

Lennart Steffensen setter her inn 1-0 til vertene. Foto: jif.no

Gress og motvind var en svært dårlig kombinasjon for våre gutter denne lørdagen og etter første omgang ledet Jevnaker fortjent 2-0. I den andre omgang snudde banespillet og NIF kom mye bedre med i kampen. Den første halvtimen av den siste omgangen skapte NIF noen store farligheter men et godt JIF forsvar ledet av den tidligere Hønefosspilleren Leo Olsen holdt unna. Mot spillets gang får Jevnaker en heldig scoring i 2. omgang når Robin Eriksen Mankowitz er svært uheldig og setter ballen i eget mål. Etter 3-0 scoringen gikk piffen litt ut av NIF-gutta og Jevnaker tok over spillet igjen.