Grorud noen hakk for gode

Publisert 31.01.2016 kl.17.55

Grorud kjempet lenge med KFUM og Tromsdalen om å rykke opp til Obosligaen (1.divisjon) i fjor, i dag skulle de måle krefter mot Nordstrand i LSK hallen.

Usman Shakoor var meget god både mot Grei (Lørdag) og Grorud (Søndag)

Det var lenge jevnt mellom lagene, men på slutten hadde Grorud et gir mer å gå på enn NIF-gutta og de vant dermed tilslutt komfortable 4-1. Noen av NIF gutta som spilte 90 minutter i går, måtte i aksjon i dag også, pga. sykdom på noen av spillerne som skulle hatt gjennomkjøringen i dag. 2*90 minutter mot så tøff mottand som gutta har hatt de to siste dagene tar på for noen og en hver.

Kremmerhus igjen
Det tok der i mot hele 62 minutter før Grorud fikk en ball bak Gustav Gruen Österström, en overgang på NIFs høyreside endte opp med en avslutning fra 11 metershold som traff godt innafor stengene. NIF lot seg ikke knekke og gikk rett opp i angrep, nyervervelsen Glenn Roberts blir lagt i bakken og Petter Nyhus stiger frem for å ta frisparket. Han velger å curle den fint over muren og inn i Grorudkeeperens lengste hjørne. Dermed 1-1. 13 minutter før full tid scorer Grorud igjen, nok en gang på en overgang. Etter dette faller nivået drastisk på slitne NIF gutter og Grorud setter inn to forholdsvis enkle mål etter 81 og 84 minutter.

Treneren fornøyd
"Vi møter i dag et meget sterkt Grorudlag og jeg er imponert over at vi henger med så lenge som vi gjør, vi har denne helgen spilt to kamper og delt troppen i to jevne lag slik at alle skulle få en gjennomkjøring, når vi i tillegg får tre mann ut med sykdomsforfall og to med skadeforfall til denne kampen er det spesielt imponerende. Petter Nyhus spiller så og si 2*90 minutter, Erlend Eikeland og Usman Shakoor spiller 130 minutter i løpet av helgen og unguttene Yusuf Kutluca og Kasper Kvello måtte også på banen i dag til tross for at de spilte full kamp i går. Vi ser mye bra som vi kan bygge videre på disse to kampene denne helgen og vi er godt fornøyd med utbytte" sier en fornøyd hovedtrener Per Inge Jacobsen til nordstrand-if.no.