God kamp borte mot Frigg

Sist oppdatert 09.06.2015 kl.1.01

I kveld var det klart for oppgjør mot bookmakernes forhåndsfavoritt Frigg på Tørteberg kunstgress. Kampen var relativt jevnspilt og begge lagene kunne dratt hjem med seieren i sluttminuttene men når dommeren blåste for siste gang stod det 2-2 på resultattavla.

Mambouana spilte en god kamp for NIF mot Frigg

Nordstrand kom best i gang og tok ledelsen etter at en Frigg forsvarer slo en horrible ball hjem mot egen keeper, Prince Mambouana lukter at dette kan gå veien å jager inn i bakrom, han snapper ballen foran keeper og tar den med seg rundt sistnevnte og setter den i det tomme buret. Resultatet stod seg til pause.

Frigg kom best i gang i 2. omgang og etter15 minutter hadde vertene snudd NIF ledelsen og vips så var vertene i føringen. 1-1 kommer ti minutter ut i omgangen, Nordstrand er sløve sentralt i banen og på høyresiden og det er nettopp her Friggspissen utfordrer før han slår på tverrs inn i feltet til en ventende Friggspiller som på åpent mål ikke gjør noen feil. 2-1 scoringen til vertene er et skudd som NIF-keeper Hempkins ikke ser utgangen på og dermed står det 2-1 til hjemmelaget.

Heldigvis går det ikke mange minuttene før Frigg nok engang gir Nordstrand en gavepakke som Markus Woldsund lukter i riktig tid, noe som gjør at han etterhvert kommer alene med Friggkeeperen. Woldsund gjør ingen feil og setter den i keeperens lengste hjørne.

Kampen ebber ut til uavgjort 2-2, noe som må sies å være et greit resultat kampen sett under ett, men et poeng som NIF-gutta er vesentlig mer fornøyd med enn hva motstanderen var.