God gjennomkjøring

Publisert 30.01.2016 kl.17.49

Grei er et lag som ønsker å kjempe høyt oppe på tabellen i 3. divisjon i år, i dag gjestet de Niffen til det som var årets første treningskamp for begge lag i 2016.

Det var strålende spilleforhold på Niffen i dag

Nordstrand og Grei møttes i serien i fjor, da ble det en seier til hvert av lagene. Siden den gang har begge lag forsterket seg veldig, Greis nye trener Sami Sakka har tatt med seg noen av sine soldater fra Røa i fjor og forsterket Greilaget. NIF har som kjent også forsterket laget betraktelig, men det var bare keeper Nana Maxwell, førsteårsseniorene Kasper Kvello og Omar Bouignane og prøvespiller Nidal Loulanti som var av nye spillere på banen i dag. Petter Nyhus (tilbake fra Elverum) og Alexander Svensen (tilbake fra Rustad) spilte også kampen, men de var som kjent bare borte fra NIF i de to siste månedene av fjorårssesongen. Grunnen til at det ikke var flere nykomlinger som fikk prøve seg i dag er selvsagt at disse er tenkt å spille morgendagens kamp mot 2. divisjonslaget Grorud i Lillestrømhallen klokken 1200.

Kampen i dag var jevnspilt hvor lagene hadde hver sin gode omgang, Grei var best i første, mens NIF tok over mye av spillet i 2. omgang, det til tross for at Grei tar ledelsen bare to minutter ut i den andre omgangen. NIF har tilsynelatene kontroll når Maxwell slår ballen til Joachim Wøhni, han er litt uoppmerksom, samtidig som det er for dårlig kommunikasjon rundt han, han oppfatter ikke at Greispissen lurer seg inn bak han og snapper ballen. Alene med keeper er greispilleren sikker som banken og dermed tar de ledelsen 0-1.

NIF hever seg kraftig etter dette, drøyt 7 minutter ut i andre omgang får Kasper Kvello ballen like utenfor 16-meteren til Grei, her tar han seg tid til å sikte seg godt inn og Grei gir han den tiden han vil ha. Skuddet snikker seg i en bue inn i det høyre krysset til 1-1.