Et byks oppover på tabellen

Sist oppdatert 16.06.2017 kl.0.20

Nordstrand Herrer B-lag spilte i kveld 9. serierunde og det ble en kveld de vel 25 fremmøtte tilskuerne sent vil glemme.

Trener Rune Svendsen har følgende kommentar til kampen:

Hjemme på Hallager tok vi i mot Oppegård som før kampen lå a poeng med oss men foran på målforskjell, men det ville våre gutter gjøre noe med. Etter en god kamp forrige uke ønsket vi å fortsette denne trenden, og i en kamp som fort seiler opp som årsbeste fra våre gutter sender vi Oppegård hjem med 6 mål i sekken.

I kveld ser vi hvilke kvaliteter som er i laget, det er to offensive lag fra start og kampen bølger innledningsvis og allerede etter 9 minutter står det 2-1 til oss, derfra og ut styrer Nordstrand showet. Offensivt skaper vi sjanser hele veien og samtidig klarer vi å holde et kort og samlet lag som gjør at vi spiller hele kampen med en god defensiv kontroll og Oppegård kommer ikke til mer enn 3-4 halvsjanser og noen cornere.

Meget godt levert fra alle gutta i kveld og vi vinner fullt fortjent og gjør et byks oppover på tabellen. Veldig gledelig med det siste tilskuddet på herresiden Christian Njøten som får sin debut i NIF trøya i kveld, han bruker kun 5 minutter på å presentere seg for sitt nye publikum. Velkommen til Nordstrand Christian.