En flott ramme rundt åpningen

Publisert 14.10.2015 kl.19.36

"Nye Niffen" kunstgress ble offisielt åpnet i går ettermiddag med storfint besøk av politikere, samarbeidspartnere og ikke minst Vålerenga Fotball.

Etter at barnelagene på jente- og guttesiden hadde innviet banen med 5'er kamper, stod fotballformann Thor Einar Andersen for den offisielle åpningen av banen med snorklipping. Klokken 1800 braket Vålerenga og Nordstrand sine respektive A-lag sammen i en timeslang duell før G16 banket Lørenskog hele 5-0.

Jevn førsteomgang
Nordstrandsspillerne holdt lenge tritt med mye mer meriterte Vålerengaspillere, faktum var at Nordstrand hadde den største sjansen i den førsteomgangen da Markus Woldsund dro seg fint fri på bakrestolpe og fikk til en fin avslutning på mål, men en meget god redning fra Michael Langer i Vålerengaburet hindret NIF ledelse til pause. Det skal sies at også Nordstrandskeeper Gustav Gruen Österström hadde en fin redning på et skudd fra Daniel Fredheim Holm like før pause.

Vålerenga giret opp i 2. omgang
Anført av nevnte Fredheim Holm og Christian Grindheim satte Vålerenga inn et ekstra gir i 2. omgang, men Nordstrand hold som Norge lenge stand i kampen. Først åtte minutter før slutt får VIF scoringen de har jaget etter, et innlegg fra VIFs høyreside blir slått inn i feltet, Simon Hansen prøver å klarere ballen men er uheldig å treffer keeper Gruen Österström, ballen går mot mål og Vålerengas kaptein Grindheim sørger bare for at ballen triller over målstreken. Bare minutter senere kommer VIF seg nok en gang rundt på høyresiden, det er Sander Berge som slår en perfekt stikker til Lundström som slår inn foran mål, der har unggutten Totland sneket seg inn mellom backen og stopperne til NIF og kan enkelt breiside ballen i et forholdsvis tomt bur.

Flott ramme
Det var veldig mange som hadde tatt turen til Nordstrand for å få med seg åpningen av det nye kunstgresset og det flotte været bidro til at det ble en fantastisk ramme på kampen. Antagelser sier at det var over 1000 elleville tilskuere på Niffen denne kvelden og som seg hør og bør var stemningen absolutt størst når det var hjemmelaget som var i nærheten av gjestenes mål.